Wat is het verschil tussen Bamboe en Ayous?
Ayous hout heeft een mooie, fijne nerfstructuur en kent nagenoeg geen noesten. De zijkanten zijn strak geschaafd maar behouden een natuurlijke uitstraling. Bamboe is erg hard en bijna niet te zagen zonder te verbranden, daarom frezen we de bamboe frames. Onze Bamboeframes krijgen hierdoor een robuuste uitstraling aan de zijkanten waarbij de laagopbouw een bijzonder effect geeft.

 

Kan ik ook grotere formaten van Ayous krijgen?
Dat is op dit moment nog helaas niet mogelijk.

 

Kan er ook een ophang systeem bij een Ayous plankje?
Op onze Ayous frames zit niet hetzelde systeem als bij de Bamboe frames. Als je de Ayous frames wilt ophangen adviseren wij een dubbelzijdige plakker.

 

Wat gebeurd er als mijn foto een te lage resolutie heeft?
Wij kunnen digitaal bepalen of de afbeelding een juiste resolutie heeft. Alleen zegt dit weinig over de scherpte van de afbeelding. Wanneer wij tijdens het printen zien of de afbeelding onscherp is, nemen wij contact met u op.

 

Kunnen de kleine formaten via de post geleverd worden, of is alles pakketpost?
Kleine formaten kunnen via de pakketpost geleverd worden. Het ligt ook aan de grootte van de bestelling of dit mogelijk is.

 

Zijn foto’s van de telefoon al scherp genoeg voor een mooie print?
Foto’s van een mobiele telefoon zijn zeker geschikt. Zeker van de meest recente modellen. U kunt uw frames ook bestellen via de smartphone!

 

Heb je iets van een voetstukje nodig om de plankjes neer te zetten?
Nee, u heeft niets nodig om een woodframe neer te zetten. De oppervlakte van de zijkanten is groot genoeg om op te rusten.